Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Om oss

Med over 30 års erfaring i kundenes tjeneste har vi markedets største fondsutvalg og noen av bransjens ledende eksperter. Hos oss er rådgivning alltid inkludert i prisen.

Vi driver bare med fond. Hos oss finner du aktivt forvaltede, verdibaserte fond som forvaltes av SKAGEN, i tillegg til et stort utvalg eksterne fond og investeringsløsninger på handelsplattformen. Vårt mål er å gi deg som kunde best mulig risikojustert avkastning, service og oppfølging.

Noen ganger tar vi upopulære og annerledes valg, men kun når det kommer deg som kunde til gode. Dette er en del av vår historie og noe vi er stolte av.

Det er Storebrand Asset Management som administrerer SKAGEN-fondene. Forvaltningen av fondene utføres av SKAGENs forvaltere gjennom en avtale mellom SKAGEN AS og Storebrand Asset Management.

Hvorfor velge SKAGEN?

Historien om SKAGEN - vil kunne se kundene i øynene 

Maleri
Holger Drachmann, Sørfjord. Hardanger, 1886. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Vår investeringsfilosofi er enkel: Å finne investeringer som er feilpriset av markedet, men hvor verdien trolig blir anerkjent i fremtiden. Investeringer som tilbyr et stort potensial i forhold til risikoen.

SKAGEN har én investeringsfilosofi som vi har anvendt siden start. 

Vi tilbyr: 

  • Aktivt forvaltede fond
  • Globale mandater
  • Verdibasert investeringsfilosofi
  • Langsiktighet
Flere menn som sitter ved et bord og spiser et måltid.
P.S. Krøyer, Ved frokosten, 1883. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.
Bilde av en kvinne som hopper med ballettsko

For en reise det har vært

30 år i kundenes tjeneste

I 30 år har SKAGEN Fondene levert avkastning til kundene våre.

For oss betyr det god personlig service, åpen og ærlig kommunikasjon og brukervennlige løsninger.

For en reise det har vært! Vi gleder oss til de neste 30 - og håper du vil bli med!

SKAGEN er stolte over å være en av initiativtakerne til Kvinner i Finans Charter. Investeringsdirektør Alexandra Morris er en av hovedpersonene bak charteret, som har som mål å få flere kvinner inn i ledende stillinger i finans.

Les mer
Kvinne i stol

1993

Kart over Norden og Europa, der Norge og Stavanger er markert.

448 andelseiere
Omtrent 20 millioner kroner i forvaltningskapital

2023

Kart over Norden og Europa, der de nordiske landene og flere land i Europa er markert.

Omtrent 90.000 andelseiere
Omtrent 65 milliarder kroner i forvaltningskapital

SKAGEN Fondene har vært stolt samarbeidspartner med Skagens Kunstmuseer siden 2008.

Samarbeidet har gitt oss muligheten til å bruke skagenmalerier i vår kommunikasjon. Vi syns skagenmaleriene illustrerer slagordet vårt "Kunsten å bruke sunn fornuft" veldig godt, sier Lisen Dybdahl, direktør for Brand Management i SKAGEN. 

Se flere bilder her
Foto av en kvinne og ett maleri
"Det er ikke så mye som skal til alltid. Et lite frø kan bli et stort tre – bare du gir det tid. For meg handler investering nettopp om tålmodighet. Selv små beløp kan bli store over tid. Og ekstra fint er det å spre denne kunnskapen, og så nye frø." - Lisen Dybdahl. Maleri: P.S. Krøyer, Vibeke Krøyer i Skagen plantage, 1899. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

En av måtene vi aktivt fremmer våre verdier er gjennom sponsorarbeid. Sponsorsamarbeid er en god måte å ta samfunnsansvar på, og å skape engasjement og fellesskap. SKAGEN har i flere år samarbeidet med ulike organisasjoner og prosjekter, både lokalt og globalt.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up