Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Derfor bør du komme

Hva ligger bak den gode utviklingen vi ser nå, og hvordan har fondene våre prestert? Og kanskje like viktig: Hvilke utsikter ser ekspertene våre fremover? Dette er noe av det du får vite på informasjonsmøtet. I tillegg vil vi også forsøke å ta livet av noen myter knyttet til fond og gi deg gode tips til hvordan du kan gjøre smarte valg for sparingen din.

Oversikt over SKAGEN-møter

Møtene er gratis og åpne for alle. Klikk på møtet som passer deg best og meld deg på. Velkommen!

Kan du ikke komme på møte? Se opptaket i stedet

Hva mener SKAGENs forvaltere om utsiktene fremover? Hvordan kan du spare i fond og samtidig få glede av sparingen din? Og hvilke myter om fondssparing har du gått rundt og trodd var sanne? 

Se opptaket fra vårens informasjonsmøte 2023.

Tid til en prat?

Pc skjerm med rådgiverne avbildet
En rådgiver fra SKAGEN vil kontakte deg

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up