Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

KATEGORI

Indeksfond

Indeksfond er aksjefond som investerer likt som en utvalgt indeks. SKAGEN tilbyr et bredt utvalg indeksfond fra våre samarbeidspartnere. Forskjellen på passiv og aktiv forvaltning.

Faktorfond

Faktorfond er en mellomting mellom indeksfond og aktivt forvaltede fond. Disse fondene lar datamaskinier bestemme hvilke selskaper de skal investere i basert på en rekke faktorer ved selskapene. Fondene i denne kategorien kan variere i mandat og faktorer de vektlegger.

Aktive fond

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up