Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

KATEGORI

Indeksfond

Indeksfond er aksjefond som investerer likt som en utvalgt indeks. SKAGEN tilbyr et bredt utvalg indeksfond fra våre samarbeidspartnere. Forskjellen på passiv og aktiv forvaltning.

Faktorfond

Faktorfond er en mellomting mellom indeksfond og aktivt forvaltede fond. Disse fondene lar datamaskinier bestemme hvilke selskaper de skal investere i basert på en rekke faktorer ved selskapene. Fondene i denne kategorien kan variere i mandat og faktorer de vektlegger.

Aktive fond

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up