Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

I 30 år har SKAGEN Fondene levert avkastning til kundene våre.

For oss betyr det god personlig service, åpen og ærlig kommunikasjon og brukervennlige løsninger.

I dag har vi et fondstilbud på over 650 fond på vår plattform, sånn at du kan sette sammen den beste porteføljen for akkurat ditt behov. Og trenger du hjelp står våre erfarne og profesjonelle formuesforvaltere klare - det koster ingenting ekstra. 

Formuesforvaltning i SKAGEN handler om det som er viktigst for oss: Å hjelpe kundene våre å finne den beste veien fremover. 

SKAGEN logo
SKAGEN 30 år
Et avgjørende møte
27. april 2023

Som ung mann tok John S. Bjerga mot til seg og banket på døra til SKAGEN-gründeren. Det ble starten på et 30 år langt kundeforhold.

SKAGEN 30 årSpare i fond
- Jeg har lært mye av SKAGEN
24. april 2023

Roar Bolstad har gjort det meste riktig. I snart 30 år har han spart i SKAGENs aksjefond, og han ...

Foto av en mann

Timothy Warrington:

SKAGEN i de neste 30 årene

I SKAGEN er vi heldige som har kunnskapsrike og engasjerte kunder. Det er noe av hemmeligheten bak 30 år i en bransje i rivende utvikling. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up