Hopp til hovedinnholdet

SAMLE VERDIENE DINE

Start aksjesparekonto før fristen

keyboard_arrow_down

Start aksjesparekonto i dag

Er du kunde i SKAGEN har du noen uker igjen på deg før skattefordelen med å starte aksjesparekonto forsvinner. Med aksjesparekonto i SKAGEN får du utsatt skatt, en brukervennlig løsning og tilgang på et av markedets største fondsutvalg. 

1. desember 2019 - frist for å flytte aksjesparekonto fra en annen leverandør til SKAGEN.

I løpet av desember 2019 - er du kunde i SKAGEN kan du bruke desember til å flytte aksjefondene dine til en aksjesparekonto, før fristen for skattefri flytting går ut. 


  • Et av markedets største fondstilbud
  • Kvalitetsfond Anbefalt av SKAGEN
  • Full oversikt over sparingen din
  • Velg blant over 600 fond
  • Hjelp til å velge løsningen som passer deg best 

Lurer du på om aksjesparekonto er riktig produkt for deg?

Spør en rådgiver

Utsatt skatt for aksjefond og aksjer


Med aksjesparekonto kan du bytte fond og utsette å betale skatt på gevinst. Du kan ta ut kostprisen på andelene og la gevinsten stå på konto uten at det utløser skatt.

For privatpersoner


Privatpersoner kan flytte sine aksjefond til aksjesparekonto. Du kan kjøpe og selge uten skatt, så lenge gevinsten står på aksjesparekontoen.

Skattefri flytting


Du kan flytte aksjefondene skattefritt i en begrenset periode. Overgangsordningen er forlenget slik at du kan overføre aksjefondene dine skattefritt ut 2019.

Vi har samlet nyttig informasjon i en temaside om aksjesparekonto. Kort fortalt: det lønner seg å flytte aksjefondene dine før tidsfristen.

Les mer
Kvinne med mobiltelefon

Flytt aksjefond fra andre leverandører

Alle tall er fratrukket kostnader. Avkastningstallene for SKAGEN Global A er fra 07.08.1997 til 31.07.2017. Gjennomsnittlig årlig avkastning er 14,7 %, mot indeks 5,1 %. Referanseindeks er MSCI AC (MSCI World Index før 01.01.2010). SKAGEN Kon-Tiki A sine tall er fra 05.04.02 og til 31.07.17. Gjennomsnittlig årlig avkastning er 14,8 %, indeks viser 9,4 %. Referanseindeks er MSCI Emerging Markets (MSCI World AC Index før 01.01.2004). Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

keyboard_arrow_up