Hopp til hovedinnholdet

Spare til barn

I denne episoden gir Synnøve deg tips til hvordan du smartest sparer til barn eller barnebarn, og hvilke fond du bør velge. 

Evig lave renter

Hvorfor er rentene så lave og hva betyr det for deg? Stein Svalestad forklarer og gir tips til deg som ønsker å få pengene til å vokse.

Aktiv eller passiv?

Hva er forskjellen på aktiv eller passiv forvaltning og hva har Apple, Microsoft, Facebook og Google med saken å gjøre? Investeringsdirektør Alexandra Morris forklarer.

Investere i eiendom?

Er det smart å spare i bolig? Anne Line Kristensen forklarer og gir deg tips til hvordan du kan investere smart i eiendom.

Spare i urolige tider

Hvorfor får noen superavkastning mens andre får mindre? Pål Bergskaug gir deg sparetips og nyttige råd.

Bærekraftig sparing

Hvordan jobber finansbransjen med bærekraft, og hva det betyr for deg som sparer i fond? Sondre Myge Haugland forklarer. 

Vi vil publisere flere episoder fortløpende. Abonner på podcasten så går du ikke glipp av noe! 

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.