Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Åpne konto og start sparing

Så hyggelig at du vurderer å bli kunde hos oss!
Fondssparing er smart langsiktig sparing, og du blir kunde på 1-2-3 med BankID. Det første du må gjøre er å starte en konto.

Start konto med BankID - enkelt og greit

 1. Trykk på knappen under og bruk BankID for å bli kunde
 2. Fyll inn informasjonen og følg instruksjonene på skjermen. Husk å signere dokumentet med BankID til slutt
 3. Velkommen til oss

Skal du spare til en mindreårig?

Som fondsspesialist har vi kun ett mål for øye: å gi deg best mulig langsiktig avkastning.

Det tror vi du får ved at forvalterne aktivt leter etter solide verdiselskaper. Det skal være lett å spare, derfor har gjort det enkelt å finne fondene som passer for deg. Med gode digitale løsninger og god kundeservice hjelper vi deg å nå sparemålene dine.

Derfor bør du velge oss
kundesituasjon

Dagens Næringsliv kårer SKAGEN Fondene blant de billigste fondstilbyderne i markedet. I tillegg har vi et av markedets beste fondstilbud.

Les mer
kalkulator
 • Finn sparemålet ditt

  Hva sparer du til? Ligger sparemålet ditt langt frem i tid, velg en annen løsning enn om du trenger pengene raskt. Jo lenger du sparer, desto bedre blir mulighetene for god avkastning.

 • Finn fondene som passer deg

  Vi anbefaler å spare i både aksje- og rentefond. Select-fondene inneholder begge deler. Rentefond passer om du vil spare på kort sikt; aksjefond er for deg som kan spare over lenger tid.

 • Begynn å spare i dag

  Med en spareavtale blir beløpet trukket automatisk fra din bankkonto. Bestem selv hvor ofte du vil sette inn penger og når du vil ta de ut. Minstebeløp er 250 kroner.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up