Hopp til hovedinnholdet
Maleri av tre personer som går på en mark på vei hjem fra arbeid.
Anna Ancher, Innhøsting, 1905. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Sparer du i SKAGENs fond får du blant annet:

I tillegg

SKAGEN har også et av markedets største utvalg av fond fra andre forvaltere, både norske og utenlandske. For å gjøre det enklere å velge blant de over 600 fondene har våre eksperter plukket ut noen få kvalitetsfond vi kaller Anbefalt av SKAGEN. På den måten kan du finne fond som kan gi deg god langsiktig avkastning og som passer sammen i en balansert spareportefølje. 

Kontakt oss hvis du lurer på hvordan du best kan sette sammen fond slik at det passer dine behov og preferanser. Snakk med en av våre flinke rådgivere.

Dette kjennetegner SKAGEN:

Sunn fornuft

Vi investerer i undervurderte, underanalyserte og upopulære selskaper og obligasjoner med potensial for oppvurdering. Det handler om å kjøpe noe som er uutforsket, som markedet kanskje ignorerer - men som vi mener kan stige i verdi.

Interessefellesskap

SKAGENs porteføljeforvaltere investerer selv i sine egne fond. Kostnadene i fondene  er også basert på hvor godt fondene våre presterer. Dette gjør at vi har samme mål som kundene.

Enkelhet

Vår eneste virksomhet er å forvalte fond. Vi tilbyr kun få, nøye utvalgte aksje-, kombinasjons- og rentefond for at det skal være enkelt å spare og enkelt å sette seg inn i.

Eget perspektiv

Hovedkontoret vårt ligger i Stavanger og vi holder oss borte fra støyen i verdens finansmarkeder. Vi går ofte vår egen vei, mot strømmen.

Global og bred retning

Vi investerer i selskaper og obligasjoner over hele verden og i ulike bransjer.

Åpenhet

Vi kommuniserer åpent og ærlig, i gode og dårlige tider.

Langsiktig, stabil eier

SKAGEN er en del av Storebrand men forblir et eget selskap med uavhengig forvaltning som rapporter til sitt eget styre.

Bli kunde i SKAGEN

Vi investerer ansvarlig

Historien om SKAGEN

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.