Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
1 min lesing

Ekspertenes utvalgte fond

30. august 2018

SKAGENs fondsekspert Stein Svalestad jobber med å finne gode fond til aksjesparekontoen. Sammen med et team av eksperter har de undersøkt og vurdert en mengde aksjefond. De har i lengre tid besøkt ulike forvaltere, lest seg opp på norske og internasjonale aksjefond for å velge ut de mest interessante.

- Vår ambisjon er at våre kunder skal få den sparingen de trenger og fortjener. Noen ønsker bare en god sparing som går av seg selv, og ønsker ikke å sette seg inn i mange ulike muligheter. For dem har vi sparepakkene vi kaller Select. For de som er mer interessert og liker å følge med kommer vi i løpet av høsten til å lage en liste over våre utvalgte fond, som vi mener er de som kan gi kundene en god langsiktig avkastning, sier porteføljeforvalter Stein Svalestad.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up