Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Ekspertenes utvalgte fond

30. august 2018

SKAGENs fondsekspert Stein Svalestad jobber med å finne gode fond til aksjesparekontoen. Sammen med et team av eksperter har de undersøkt og vurdert en mengde aksjefond. De har i lengre tid besøkt ulike forvaltere, lest seg opp på norske og internasjonale aksjefond for å velge ut de mest interessante.

- Vår ambisjon er at våre kunder skal få den sparingen de trenger og fortjener. Noen ønsker bare en god sparing som går av seg selv, og ønsker ikke å sette seg inn i mange ulike muligheter. For dem har vi sparepakkene vi kaller Select. For de som er mer interessert og liker å følge med kommer vi i løpet av høsten til å lage en liste over våre utvalgte fond, som vi mener er de som kan gi kundene en god langsiktig avkastning, sier porteføljeforvalter Stein Svalestad.

Anbefalt av SKAGEN

Fondene du vil ha

Syns du det er vanskelig å få skreddersydd akkurat den fondsporteføljen du ønsker? Med SKAGENs ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Anbefalt av SKAGEN

Hvilke fond hadde høyest avkastning?

Hittil i år er det to USA-fond som har gitt høyest avkastning blant fondene som er Anbefalt av ...

Anbefalt av SKAGEN: Topp tre aksjefond

Tre svært ulike forvaltere topper listen over aksjefond Anbefalt av SKAGEN. På topp tre-listen ...

På jakt etter kvalitet

- Aktiv forvaltning handler om mennesker som gjør noen valg. Derfor liker jeg å møte porteføljeforva ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up