Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Fondene du vil ha

SKAGEN har allerede et av markedets beste fondstilbud av aktivt og passivt forvaltede fond. Med kvalitetskonseptet Anbefalt av SKAGEN har våre fondseksperter valgt ut noen av markedets beste fond for langsiktig sparing.

Med såkalte modellporteføljer går vi ett skritt lenger. 

Stein-Svalestad-9 web.jpg

- La oss si at du er spesielt opptatt av eiendom, teknologi eller en annen sektor, så kan vi skreddersy en portefølje med dine preferanser og en kjerne av gode fond som kan gi god langsiktig avkastning, sier porteføljeforvalter og ansvarlig for fondsutvelgelse i SKAGEN Stein Svalestad.

Individuell tilpasning

Modellporteføljene skiller seg fra for eksempel kombinasjonsfond med at det er du som kunde som i stor grad påvirker sammensetningen i porteføljen. I nært samarbeide med en av våre rådgivere kan du få en bred portefølje som kan gi en balansert utvikling, basert på dine preferanser.

- Dette er et tilbud til de av kundene som er spesielt interesserte i en sektor eller marked og ønsker en portefølje som reflekterer det. Kjernen av porteføljen vil være lik for alle modellporteføljer, men kunden kan sammen med rådgiver legge til et element i porteføljen tilpasset kundens preferanser, sier Stein.

- Hvorfor vi gjør dette? Som en fullservice fondstilbyder ønsker vi å at alle kunder, både privatpersoner og institusjonelle skal ha et så godt tilbud som mulig. Vår ambisjon er at alle skal kunne finne en fondssammensetning som passer akkurat deres behov, risikovilje og tidshorisont, sier Stein.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up