Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
1 min lesing

Slik kan vi hjelpe deg

17. mars 2020

Det er krevende tider, men i SKAGEN finner vi løsninger slik at kundene våre skal få den hjelpen de trenger. Fra tirsdag 17. mars vil alle våre kontorer være stengt for fysiske kundemøter. Dette gjør vi for å hindre smitte, både for kundenes og våre ansattes helse.

Alle våre ansatte og rådgivere er utstyrt med moderne teknologi som gjør dem i stand til å fungere tilnærmet normalt. Det betyr at du kan fortsatt ringe oss på telefon 51 80 39 00, sende e-post eller chatte med oss mellom klokken 9.00 og 16.00.

I tillegg forsøker vi å legge til rette for videosamtaler som Skype eller Facetime, dersom du foretrekker det.

Snakk med oss

Vi er her for å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Ta kontakt med oss på:

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up