Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Hva er Anbefalt av SKAGEN?

18. oktober 2018

Les også: Spørsmål og svar om Anbefalt av SKAGEN

Aksjefond er en av de smarteste måtene å spare langsiktig på. Men hvilke fond skal du velge? I jungelen av ulike typer fond kan det være lett å gå seg vill. Derfor jobber et team av fondseksperter for å finne eksterne aksjefond som kan gi kundene god langsiktig avkastning. Vi kaller det «Anbefalt av SKAGEN».

Enkelt å velge

Alle eksterne aksjefond som blir anbefalt av SKAGEN blir tydelig merket. Det gjør det enklere å finne dem. Her kan du se hvilke fond som er anbefalt av SKAGEN.

Vi har sortert de ulike fondene etter kategori, for eksempel globale aksjefond eller vekstmarkedsfond. Det gjør det lettere for deg å finne de riktige fondene for deg. Husk at det er smart å kombinere ulike fond, for eksempel noen av SKAGENs egne aksjefond sammen med et som er «Anbefalt av SKAGEN».

Forvalterne i SKAGENs egne aksjefond har fortsatt fullt fokus på forvaltningen av sine fond. Det kan de ha ved at vi holder fondene som får Anbefalt av SKAGEN-stempelet separat fra våre egne fond. 

Selvstendig vurdering

SKAGENs fond inngår ikke i fondene som får merkelappen «Anbefalt av SKAGEN». Vi ønsker at kundene skal være helt sikre på at fondene som får dette kvalitetsstempelet er valgt på helt selvstendig grunnlag. Det er kun de som passerer nåløyet som får anbefalt-stempelet.

Dette trenger du

Fondene som er Anbefalt av SKAGEN er tilgjengelige for deg som har en aksjesparekonto. Foreløpig er de kun tilgjengelig der. Start aksjesparekonto for å kunne spare i de eksterne fondene som er Anbefalt av SKAGEN.

Dette er fondene som er Anbefalt av SKAGEN

Anbefalt av SKAGEN

Hvordan fungerer en aksjesparekonto?

Aksjesparekonto er en gunstig kontotype for deg som sparer i aksjefond, uansett om du sparer mye ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Anbefalt av SKAGEN

Større fleksibilitet med aksjesparekonto

Fra 2019 er aksjesparekonto blitt enda mer fleksibelt. Du kan gi bort en aksjesparekonto som gave, ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up