Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
2 min lesing

Hva er Anbefalt av SKAGEN?

18. oktober 2018

Les også: Spørsmål og svar om Anbefalt av SKAGEN

Aksjefond er en av de smarteste måtene å spare langsiktig på. Men hvilke fond skal du velge? I jungelen av ulike typer fond kan det være lett å gå seg vill. Derfor jobber et team av fondseksperter for å finne eksterne aksjefond som kan gi kundene god langsiktig avkastning. Vi kaller det «Anbefalt av SKAGEN».

Enkelt å velge

Alle eksterne aksjefond som blir anbefalt av SKAGEN blir tydelig merket. Det gjør det enklere å finne dem. Her kan du se hvilke fond som er anbefalt av SKAGEN.

Vi har sortert de ulike fondene etter kategori, for eksempel globale aksjefond eller vekstmarkedsfond. Det gjør det lettere for deg å finne de riktige fondene for deg. Husk at det er smart å kombinere ulike fond, for eksempel noen av SKAGENs egne aksjefond sammen med et som er «Anbefalt av SKAGEN».

Forvalterne i SKAGENs egne aksjefond har fortsatt fullt fokus på forvaltningen av sine fond. Det kan de ha ved at vi holder fondene som får Anbefalt av SKAGEN-stempelet separat fra våre egne fond. 

Selvstendig vurdering

SKAGENs fond inngår ikke i fondene som får merkelappen «Anbefalt av SKAGEN». Vi ønsker at kundene skal være helt sikre på at fondene som får dette kvalitetsstempelet er valgt på helt selvstendig grunnlag. Det er kun de som passerer nåløyet som får anbefalt-stempelet.

Dette trenger du

Fondene som er Anbefalt av SKAGEN er tilgjengelige for deg som har en aksjesparekonto. Foreløpig er de kun tilgjengelig der. Start aksjesparekonto for å kunne spare i de eksterne fondene som er Anbefalt av SKAGEN.

Dette er fondene som er Anbefalt av SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up