Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Gunstige forhold i det globale eiendomsmarkedet

18. desember 2017

Er vi på vei mot neste eiendomsboble? Det spørsmålet er en gjenganger i mange av eiendomsmarkedene som SKAGEN m2 investerer i. Det ser foreløpig ikke ut til at festen er over ennå.

Lav rente, solide regnskaper og tydelige kontantstrømmer som følge av gode leiekontrakter og kjente kredittnivåer er med på opprettholde det gunstige eiendomsklima i store deler av verden. Dette gir den aktive investoren gode muligheter på eiendomsmarkedet.

Les hele analysen fra porteføljeforvalter Michael Gobitschek, hvor han setter de globale eiendomsaksjene i perspektiv for de kommende årene. (på engelsk).

Eiendom

Løft for SKAGEN m2

Norske Self Storage Group er en av de største postene i eiendomsfondet SKAGEN m2. Nå er det kommet ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Eiendom

10 år med SKAGEN m2

I 10 år har eiendomsfondet SKAGEN m2 navigert et globalt eiendomsmarked i rask endring. I et ...

Utsiktene for børsnotert eiendom: sjelden vært så billig

Det økonomiske lavtrykket har dyttet globale børsnoterte eiendomsaksjer ned 20 prosent hittil i år. ...

Utfordringene med å bygge en bærekraftig eiendomsportefølje

Ratinger, regler, renovering og verdsettelse kan bety at det ikke alltid er lett å være grønn.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up