Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

I kvartalsrapportene kan du lese om hvilke hendelser som i størst grad har påvirket fondene i kvartalet. Porteføljeforvalterne forteller om hvilke investeringer som bidrar best og dårligst til fondenes avkastning, du får høre om endringer i porteføljene og framtidsutsikter for kommende perioder.

Rapporter for andre kvartal

SKAGEN Global (pdf)

SKAGEN Kon-Tiki (pdf)

SKAGEN Focus (pdf)

SKAGEN Vekst (pdf)

SKAGEN m2 (pdf)

SKAGEN Tellus (pdf)

SKAGEN Credit NOK (pdf)

SKAGEN Avkastning (pdf)

SKAGEN Høyrente (pdf)

SKAGEN Høyrente Institusjon (pdf)

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up