Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Sitter du inne med en spennende problemformulering du ønsker å utforske i en organisatorisk kontekst? Eller har du utarbeidet en prosjektskisse hvor du tror SKAGEN Fondene kan være en interessant case?

For at vi skal kunne vurdere om din oppgave er relevant og passende for vårt selskap ber vi deg sende oss følgende informasjon til hr@skagenfondene.no: 

  • En kort oppsummering av oppgavens hensikt, forskningsmetode samt informasjon angående hva du forventer SKAGEN Fondene skal bidra med i forskningsprosessen.  
  • En videosnutt på 2-3 minutter eller et par setninger hvor du forteller litt om deg selv, studieretning og dine interessefelt både faglig og privat.     

Dersom oppgaven er relevant for vårt selskap og vi har tilgjengelige ressurser til å følge opp, vil vi ta kontakt for videre dialog.

Masteroppgave
Foto: Unsplash

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up