Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right

I SKAGEN er vi opptatt av at studenter skal få mulighet til å knytte teori til praksis gjennom jobberfaring. Vi har derfor studentmedarbeidere ved flere av våre kontor og avdelinger. I tillegg tilbyr vi et traineeprogram for nyutdannede med lidenskap for aksjer.

SKAGEN tilbyr studenter deltidsstillinger innenfor flere av våre kompetanseområder. Som student i SKAGEN får du en fleksibel deltidsstilling som kan kombineres med studiene samtidig som du oppnår relevant erfaring og kompetanse for fremtiden.

Denne type stilling passer for deg som har to år, eller mer igjen av utdannelsen, og innebærer ca. 10 - 15 timers arbeid i uken.

 

Se våre ledige stillinger her
Studentene Jan og Isabel

Som en del av vår innsats i å tiltrekke talentfulle individer til en karriere innen kapitalforvaltning, har vi i SKAGEN fondene etablert et ett – årig Corporate Trainee program.

Som Trainee i SKAGEN følger du et rotasjonsprogram hvor du vil høste erfaring og kunnskap fra alle våre kompetanseområder og avdelinger. Det er viktig for oss at du vokser faglig og personlig i din trainee-periode, derfor vil du og din leder utarbeide en personlig utviklingsplan for nettopp deg og møtes månedlig for samtaler. Du vil også få en buddy som skal tilse at du integreres i SKAGEN familien fra første dag. 

Se våre ledige stillinger her
Corporate trainee

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up