Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Grafer på en skjerm
Fra 9. april får alle SKAGENs fond sluttkurs-prising. Foto: Shutterstock

9. april i år går SKAGEN over til såkalt sluttkurs-prising eller end of day pricing. Det betyr at kursene til SKAGENs fond blir basert på stengningskursene for de verdipapirene som inngår i fondet. Det blir ingen endring for SKAGEN Høyrente og SKAGEN Select-fondene som allerede bruker sluttkurs-prising.

I praksis innebærer denne endringen at kursene for fondene blir publisert innen klokken 9.00 morgenen etter. Tidligere har kursene blitt publisert innen klokken 19.00 på kvelden samme dag.

Samme som før

Det blir ingen endring i tidsfrist for handel av fond – du må fortsatt sende oss kjøpsordre eller handle elektronisk innen klokken 15.00 for å få dagens kurs. Kursen fastsettes påfølgende morgen. Hvis du selger fond vil du fortsatt få pengene på konto samme dag som tidligere, men noen timer senere. Vi kommer fortsatt til å publisere indre verdi tre ganger om dagen, på samme tidspunkter som tidligere.

Har du spørsmål om sluttkurser eller kan vi hjelpe deg med fondssparing på andre vis, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 51 80 39 00 eller epost kundeservice@skagenfondene.no

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up