Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Fondsindustrien står overfor økt etterspørsel etter passiv forvaltning samt bruk av nye digitale distribusjonskanaler. SKAGEN ønsker å møte den nye hverdagen med en organisasjon som fortsatt sikrer trygg, fremoverlent og profesjonell fondsforvaltning.

Sammen med styret i selskapet arbeider ledelsen nå med tiltak som vil styrke SKAGEN. Hvor omfattende endringene vil bli er det for tidlig å si. SKAGEN er overbemannet i forhold til vår framtidige strategi.

Så langt har SKAGEN lansert et frivillig program for fratredelse, men vi har foreløpig ingen avklaring på hvor mange som aksepterer pakken eller vil bli berørt. SKAGEN vil gjøre sitt ytterste for å støtte ansatte gjennom denne omstillingen.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up