Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Bilde av Markedsrapport 2 for første kvartal 2017.
Høstarbeidere, 1905. Av Anna Ancher. Maleriet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Optimisme preget aksjemarkedet i årets første kvartal, hvor vekstmarkedene leverte en avkastning på 11,4 prosent i snitt. Dette er 4 prosentpoeng bedre enn de utviklede markedene. SKAGENs aksjefond kunne ved utgangen av kvartalet vise til en avkastning på mellom 3,5 prosent og 13 prosent. 

SKAGENs rentefond hadde også et godt kvartal. 

Les mer i Markedsrapporten (PDF)

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up