Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

På valgmøtet ble Per Gustav Blom gjenvalgt som styremedlem til 2018 med 97,2 prosent av stemmene. Aina Haug ble gjenvalgt som varamedlem til 2018, også hun med 97,2 prosent av stemmene.

Nytt medlem av valgkomiteen

Trude Marit Risnes ble valgt inn som nytt medlem av valgkomiteen med varighet til 2019, med 97,4 prosent av stemmene. Risnes erstatter Barbro Johansson som medlem i valgkomiteen.

Ny leder av valgkomiteen vil bli valgt av komiteen selv på deres neste møte.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up