Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Erik Bergöö går til stillingen porteføljeforvalter i A.P. Møller Holding i København. Erik har valgt å forfølge en ny karrieremulighet og vil jobbe i SKAGEN til slutten av september.

- Vi har verdsatt Erik sitt bidrag til porteføljeteamet og ønsker ham lykke til i ny jobb, sier Leif Ola Rød, administerende og investeringsdirektør i SKAGEN.

SKAGEN Vekst har i dag 7,3 milliarder kroner i forvaltningskapital. Fondet investerer i utvalgte nordiske og globale aksjer og har gitt en årlig gjennomsnittlig avkastning på 14 prosent siden fondets oppstart 1. desember 1993.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up