Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Erik Bergöö går til stillingen porteføljeforvalter i A.P. Møller Holding i København. Erik har valgt å forfølge en ny karrieremulighet og vil jobbe i SKAGEN til slutten av september.

- Vi har verdsatt Erik sitt bidrag til porteføljeteamet og ønsker ham lykke til i ny jobb, sier Leif Ola Rød, administerende og investeringsdirektør i SKAGEN.

SKAGEN Vekst har i dag 7,3 milliarder kroner i forvaltningskapital. Fondet investerer i utvalgte nordiske og globale aksjer og har gitt en årlig gjennomsnittlig avkastning på 14 prosent siden fondets oppstart 1. desember 1993.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up