Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Vi har avtalt kvartalsvise oppdateringer med forvalterne våre, slik at du skal kunne få direkte informasjon om hvordan fondene har prestert og hva forvalterne mener om fremtiden. Som du vil se er intervjuene på engelsk - dette for at de skal fungere i alle markedene som SKAGEN opererer i. Vi håper du har glede av opptakene.

Kvartalsoppdatering med SKAGEN Kon-Tiki og porteføljeforvalter Kristoffer Stensrud: Kvartalsoppdatering med SKAGEN Global og porteføljeforvalter Tomas Johansson: Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up