Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right
Portrettbilde av en mann.

Kristian Falnes

Aksjonærvalgt styremedlem

Falnes har lang erfaring fra finanssektoren, blant annet som finansanalytiker i SR-Fonds og porteføljeforvalter i Laerdal Finans, før han begynte som porteføljeforvalter i SKAGEN i 1997. I perioden fra 2007 til 2011 var han også investeringsdirektør i SKAGEN. Falnes sluttet i SKAGEN i 2014 og er nå privat investor.

Han sitter for tiden i styret til Fjord Line, og har tidligere sittet i styret til Instabank ASA og DOF ASA. Falnes har master i finans fra BI og er autorisert finansanalytiker fra NHH.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up