Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Bilde av en mann

William Vincent Nordbotn

Etter å ha avtjent sin verneplikt i NATOs strategiske hovedkvarter, startet William sin karriere som rådgiver innenfor bank og finans.

Det er med stor interesse for finans og for å jobbe med mennesker han ønsket jobben som formuesforvalter. William er lidenskapelig opptatt av god kundeoppfølging og gjør sitt ytterste for å finne gode investeringsløsninger som er skreddersydd kunden.

Kontakt William:

E-post: william.vincent.nordbotn@skagenfondene.no

Telefon: +47 452 62 832

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up