Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Kunsten å bruke sunn fornuft

Alle kunder i SKAGEN har gratis rådgivning, fordi vi mener at det er den beste måten du kan nå sparemålet ditt. God rådgivning basert på sunn fornuft er en kunst - det krever tid, erfaring og engasjement å bli en god rådgiver. Siden 2008 er SKAGEN stolt samarbeidspartner med Skagens Kunstmuseer. Vi lot noen av rådgiverne velge sine favorittmalerier og forklare hvorfor de valgte akkurat de motivene. 

Foto av en kvinne ved et maleri
Bodil avbildet sammen med maleriet av Oscar Herschend.

Rododendron i Dagminnes Have - Laurits Tuxen: Bodil

- Vi er vel alle glade i solskinnsdager, også vi rådgivere. En viktig del av jobben for meg er å hjelpe kundene våre til å få investeringene deres til å vokse og gro, og også klare en og annen regnværsdag. På samme måte som med en frodig hage er tålmodighet og langsiktighet avgjørende for resultatet.

Bilde av en mann som poserer med et maleri

Kunstnerne på Skagen Sønderstrand – P.S. Krøyer: Erlend

- Det er enkelt å seile med vinden i ryggen og blå himmel. Det er når vinden snur at du trenger en plan. Og det kan jeg hjelpe med. Min erfaring er at en langsiktig investeringsplan hjelper deg både når vinden er med deg, eller stormen raser.

Bilde av en mann og ett maleri

Efter sidste såt – Michael Ancher: Nicolai

- Det er styrke i å være mange. Hele poenget med fond er at mange går sammen om å investere i ulike selskaper. På samme måte tenker jeg om jobben som rådgiver: jeg står sammen med kundene for å hjelpe dem til å finne investeringen som passer dem best, og jeg står sammen med dem i medgang og motgang. Det syns jeg er en fin ting å tenke på.

Bilde av en mann og ett maleri

Et haveselskap – Michael Ancher: Pål

Gjestfrihet og åpenhet har vært selve DNA'et i SKAGEN siden vi startet opp i 1993. Alle er velkomne inn. Vi hjelper deg, enten du har mye eller lite å investere. I starten forvaltet vi pengene til venner og familie. Sånn tenker jeg om kundene våre fortsatt.

Bilde av en kvinne og ett maleri

Yvonne Tuxen og Vibeke Krøyer – Laurits Tuxen: Synnøve

Vi har heldigvis kommet langt i Norge, men fortsatt er det forskjell på hvordan kvinner og menn investerer. Jeg er så heldig at jeg får lov å bidra til at flere kvinner investerer langsiktig, og dermed kan sikre sin økonomiske fremtid. Det er bare sunn fornuft, syns jeg.

Bilde av en mann og ett maleri

Brænding mod kysten – Michael Ancher: Rikard

Det er ikke farlig om det blåser litt eller bølgene bryter mot land, så lenge du er forberedt. Jeg liker meningsutvekslingen som ligger bak god rådgivning. Hvordan kan vi sammen bli enige om en trygg seilas? Noen ganger betyr det å støtte og oppmuntre, andre ganger fraråde. Jeg syns vi har et fint fellesskap, hvor vi har felles interesse i å lykkes.

Bilde av en kvinne og ett maleri

Ageposten – Carl Locher: Atoussa

Uansett hvilket mål du har med investeringen din, kreves det tålmodighet og en god investeringsplan for å komme dit. Jeg syns det er noe av det mest inspirerende med jobben. Å bidra til at folk kommer frem som planlagt, enten det er en reise, ny bolig eller pensjonstilværelsen.

Bilde av en mann og ett maleri

Sommeraften på Skagen Sønderstrand, 1893 – P.S. Krøyer: Pål

Tillit er noe du gjør deg fortjent til. Hver dag jobber vi rådgivere i SKAGEN med å gjøre nettopp det – å gjøre oss fortjent til at kundenes fortrolighet. Jeg tror engasjement og ærlige svar er nøkkelen til gode resultater. Det er noen av de fineste øyeblikkene på jobben når kundene når målene sine og er fornøyde.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up