Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

FORMUESFORVALTNING

Vi tar vare på din formue


SKAGENs formuesforvaltere har lang erfaring, høy kompetanse og har ett mål for øye: Å hjelpe deg og utvikle og forvalte formuen din så du blir fornøyd. 

Foto av en mann
Kristen er en av rådgiverne med lengst fartstid i SKAGEN, og er også leder for rådgiverne våre i Vest-Norge.

Formuesforvaltning hos SKAGEN

Som verdsatt kunde i SKAGEN får du din egen personlige rådgiver inkludert i prisen. En trygg og erfaren samarbeidspartner som følger deg opp og sørger for at formuen din forvaltes og utvikles.

Alt du trenger på ett sted

Prøv vår juridiske samarbeidspartner Justify. Juridiske tjenester gjort enkelt, trygt og rimelig. Dette er det de kan hjelpe deg med - kostnadsfritt

Dynamik

Ønsker du hjelp til regnskap eller porteføljerapportering? 

Finn din formuesforvalter

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up