Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Vi rekrutterer hovedsakelig studenter på våren, men også ellers når det skulle være behov. Traineestillingen vil bli utlyst på sensommeren, mens øvrige stillinger vil bli utlyst fortløpende

Alle stillinger vil bli utlyst på vår jobbportal. Her er det viktig at du legger med CV, en søknadstekst på cirka en side, vitnemål fra videregående skole og karakterer fra ditt nåværende studie. Du vil motta bekreftelse på at din søknad er blitt registrert og videre tilbakemelding inne på jobbportalen. Etter en nøye gjennomgang av alle søknader vil vi kontakte aktuelle kandidater for et intervju.

Intervjuet for studentstillingene vil vare mellom 30-45 minutt hvor hensikten er at vi skal bli bedre kjent med deg og at du blir kjent med oss som arbeidsgiver. Søker du på traineestillingen vil prosessen også innebære et andregangsintervju, samt kunnskaps- og personlighetstester samt en caseløsning.

Øvrige ansettelser:

Søknad sendes via jobbportalen som inneholder CV, søknadstekst og annen relevant dokumentasjon. Etter søknadsfristen er gått ut vil du få tilbakemelding på oss. Innholdet i ansettelsesprosessen vil variere ut ifra den utlyste stillingen, men vil hovedsakelig innebære to intervjuer, samt kunnskaps- og personlighetstester samt en caseløsning.

Skagen maleri. Michael Ancher, Helga og to veninder, Saxilds døtre, siddende i haven, 1902. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up