Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right

Gaveidé til dåp og navnefest

Et tips er å gi pengegave i fond hvis du vil gi en god økonomisk start på livet.

Det er en verdifull gave


Kanskje har familien det de trenger av smykker, skjeer og barnebestikk i sølv? En dåpsgave i fond kan bli mye verdt i fremtiden.

Pengene kan vokse raskere


Muligheten for avkastning er bedre i fond enn sparing på bankkonto. Barnet kan få større økonomisk frihet i fremtiden og lære seg gode sparevaner.

Du investerer i barnets fremtid


Langsiktig sparing i aksjefond er en av de mest lønnsomme spareformene. Og tenk overraskelsen når barnet finner ut om fondskontoen!

Dette trenger du for å gi gaven:

Minste gavebeløp er 250 kroner.

Er du litt usikker på om penger i fond er en god idé? Les om erfaringen til Anne på bloggen vår, som ga penger i fond i stedet for leker og klær.

Har du spørsmål? Chat med oss

Ja, mottakeren er allerede kunde

Nei, mottakeren er ikke kunde/vet ikke

  • Elektronisk versjon sendt til valgfri e-postadresse
  • Brev sendt med posten til giver (deg)
  • Brev sendt med posten direkte til barnet

Skriv en personlig hilsen

Et tips kan være å inkludere en personlig hilsen på kortet, slik som på bildet. Skriv den i bestillingsskjemaet, eller gjør den for hånd når gaven kommer i posten. Vil du skrive for hånd, sender du gaven i posten til deg selv.

Du kan også kjøpe gaven på et av våre kontorer. Da får du dåpsgaven med deg med det samme.

Bilde av gavekort i fond fra SKAGEN Fondene.
Tips: Skriv en personlig hilsen på kortet når du mottar det i posten.

Slik sparer du best til barnet

Sparing til barn kan være en avgjørende faktor for barnets økonomiske start på livet. Med utgifter til førerkort, leilighet eller hus, og kanskje en lengre utdanning, vil en trenge en god slump med penger.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Sparing i aksjefond er forbundet med høyere risiko enn banksparing.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up