Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Slik kan du gi gavekort til dåp og navnefest

1) Be foresatte opprette konto

Når mottakeren av gavebrevet er mindreårig, trenger vi opplysninger om både mottaker og foresatte. Vi har laget en "bruksanvisning" til foresatte. Kopier ut lenken under, og send den til foreldrene på e-post eller annen måte. Når de har sendt inn dokumentasjonen, kan du kjøpe gavebrevet.

Send denne lenken til foresatte: https://www.skagenfondene.no/Opprett-SKAGEN-konto

 

gavekort i fond

2) Kjøp gavebrevet

Når mottakeren er blitt kunde, kan du kjøpe gavebrevet. Du trenger kontonummer og fødselsnummer for å gjennomføre kjøpet. Bruk BankID til å signere.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up