Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

SKAGENs Nyttårskonferanse 2016

Se opptakene fra foredragsholderne, les presentasjonene og gjenopplev stemningen fra konferansen.

Jeg er imponert over kvaliteten på talerne og presentasjonene deres, i år også. Deltaker på Nyttårskonferansen 2016

Finn ut hva som er blitt skrevet i løpet av konferansen:

Twitter

Facebook

Instagram

 

Investeringsverdenens enfant terrible

Den skotske investeringsdirektøren Hugh Hendry har spesialisert seg på å levere positiv avkastning i både opp- og nedgangstider. Resultatene og hans svært direkte stil har gjort ham til en de mest omtalte forvalterne i Storbritannia.

- Vær på vakt etter økonomiske signaler

Økonomiske signaler fins overalt, ifølge Dr Pippa Malmgren. Ved å være på vakt overfor disse, kan alle bli flinkere til å styre unna problemene og utnytte mulighetene i verdensøkonomien.

Garry Evans: Tre scenarier for aksjemarkedene i 2016

Hvor går aksjemarkedene i 2016? Vi har bedt Garry Evans, sjef for Global Asset Allocation Service i BCA gi oss tre mulige scenarier. Det mest sannsynlige scenariet er at veksten i USA, Europa og Japan fortsatt vil være positiv, men under gjennomsnittet.

Vi hadde en rekke prominente talere på Nyttårskonferansen 2016, blant annet disse:

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up