Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Det er om sommeren vi jakter på de gode opplevelsene vi skal leve på resten av året. I år er det vakre Norge som kommer til å prege fotoalbumene våre. Bli med på sommerkonkurransen vår, da vel!

Stikkord for konkurransen er vakkert, sikkert og undervurdert.

Det er fortsatt viktig at vi holder avstand, heldigvis har vi et stort land med plass til alle. Gå gjerne de stedene hvor ikke så mange andre går. 

 • Gå en fin, undervurdert tur og ta bilder
 • Post bildet på Instagram
 • Merk bildet med #undervurderteturer og @skagenfondene
 • Bli med i trekningen av ukespremier på 5000 kroner og hovedpremie på 50.000 kroner i form av gavebrev i SKAGENs aksjefond.
 • I tillegg får vinnerne bestemme hvilken lokal medlemsforening av Den Norske Turistforening som skal motta samme beløp. 
 • Konkurransen går fra 6. juli til 2. august
 • Du må ha en åpen profil på Instagram for å delta
 • Les konkurranseregler

 

Gå til Instagram
Bilde av tre menn på tur
 • Gå en undervurdert tur

  Det behøver ikke være langt og bratt, det kan like gjerne være en sti der ingen andre går.

 • Post et bilde på Instagram

  Du trenger ikke være mesterfotograf - alle bidrag er med i trekningen.

 • #undervurderteturer og @skagenfondene

  Husk emneknaggen og tag oss. Skriv gjerne litt om hvor turen gikk og hvorfor du mener den er undervurdert.

Det behøver ikke være langt unna eller spektakulært – de beste opplevelsene finnes ofte rett i nærheten.

Sikker sommer

Heldigvis har vi et stort land - siden vi må fortsatt holde avstand og unngå kø og folkemengder. Vi i SKAGEN ønsker å være med å bidra og stimulere til høyere aktivitet, bedre helse og økt velvære. 

På samme måte som det finnes undervurderte aksjer og selskap, finnes det undervurderte steder og turer man kan gå i landet vårt.

Vinn fondsandeler

Fra 6. juli til 2.august deler vi ut gavebrev i fond til en samlet verdi på 70 000 kroner til deltakerne i konkurransen. Vi trekker 4 ukesvinnere som får 5000 kroner i gavebrev i fond hver, og en hovedvinner som får 50.000 kroner i valgfrie fond.

SKAGEN gir tilsvarende sum til de lokalforeningene som vinnerne velger ut. 

Den Norske Turistforening

Vi stiller oss bak Den Norske Turistforening og deres samarbeidspartnere og ønsker at flest mulig kommer seg ut på tur, enten til selvbestemte steder eller DNTs Skjulte Perler.

Hver ukesvinner får i tillegg til premien 5000 kroner å gi til sin utvalgte lokale medlemsforening av DNT, og vinneren av hovedpremien får i tillegg 50.000 kroner å gi bort til sin favorittforening.

 

Ingen fare - her er inspirasjon og tips!

Skjulte Perler

Den Norske Turistforening har satt opp en liste med turtips de kaller "Skjulte Perler". Her finner du detaljerte beskrivelser og bilder.

Finn en tur i nærheten

Lurer du på hvor du skal gå, men vil ikke dra på langtur? Prøv ut DNTs smarte UT-tjeneste. 

Nå som du er så godt i gang - du skulle ikke komme i gang med sparing også?

Det er ikke vanskelig å komme seg ut, men dørstokkmila kan være vanskelig å overkomme. På samme måte er det med sparing også. Så fort du er kommet i gang går det som en lek. Med en spareavtale går sparingen automatisk. 

Sjekk ut spareavtale
Time in the market

Det er ingen skam å holde seg oppdatert. Enten du skal på tur og følger med på værmeldingen, eller når du sparer i fond og vil vite hva som skjer. Abonner på nyheter fra SKAGEN, så får du vite det du trenger.

Få nyheter fra SKAGEN
Mann leser avis på benk

Har du lyst til å spare?

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up