Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om oss chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right

Spareavtale - til alt som kommer

Uansett hva du drømmer om; gi noen en klem, reise til nye steder, pusse opp eller kjøpe noe du har hatt lyst på lenge. Med en spareavtale kan små og store drømmer være innen rekkevidde.

Selv om det begynner litt bratt, kan vi på mange måter starte det nye året med blanke ark. Bruk anledningen et nytt år gir til gjøre noen enkle sparegrep nå kan du kanskje realisere flere av drømmene dine? 


Kort om spareavtaler

Vi pleier å si at en spareavtale er den smarteste måten å spare i fond. Har du først brukt et par minutter på å komme i gang, slipper du å tenke mer på den. Lurer du på hvordan proffene blir rike? Hemmeligheten er å investere selv om markedene svinger. Det gjør du med en spareavtale.

Fordeler

  • Du sparer litt hver måned
  • Sparer du i aksjefond øker muligheten for god avkastning
  • Det er enkelt å komme i gang 
  • Du sparer til gode og dårlige tider

Vil du komme i gang?

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Ved å registrere deg samtykker du til at SKAGEN samler e-postadressen din for dette formålet. Se mer info rund SKAGENs personvernregler på våre nettsider.