Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Spareavtale - til alt som kommer

Uansett hva du drømmer om; gi noen en klem, reise til nye steder, pusse opp eller kjøpe noe du har hatt lyst på lenge. Med en spareavtale kan små og store drømmer være innen rekkevidde.

Det er aldri feil med en økonomisk buffer, nå som prisene og rentene stiger. En spareavtale er en enkel måte å komme i gang med sparingen. Og over tid kan det bli en solid buffer også, som kan komme godt med.

Kort om spareavtaler

Vi pleier å si at en spareavtale er den smarteste måten å spare i fond. Har du først brukt et par minutter på å komme i gang, slipper du å tenke mer på den. Lurer du på hvordan proffene blir rike? Hemmeligheten er å investere selv om markedene svinger. Det gjør du med en spareavtale.

Fordeler

  • Du sparer litt hver måned
  • Sparer du i aksjefond øker muligheten for god avkastning
  • Det er enkelt å komme i gang 
  • Du sparer til gode og dårlige tider

Vil du komme i gang?

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up