Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Fiona Hill

20. oktober 2022

Dr. Hill har tidligere vært sikkerhetsrådgiver for den amerikanske presidenten med særlig ansvar for europeiske og russiske forhold i det nasjonale sikkerhetsrådet fra 2017 til 2019. Mellom 2006 og 2009 var hun nasjonal sikkerhetsoffiser i russiske og Eurasia-relaterte spørsmål ved National Intelligence Council. I 2019 vitnet hun i den første riksrettssaken mot president Donald Trump.  
 
Hun har forsket i og publisert en rekke utgivelser om Russland, Kaukasus og sentral-Asia, i tillegg til regionale konflikter, energi og strategiske spørsmål. Hun er i tillegg medforfatter til bøkene "Mr. Putin: Operative in the Kremlin" og "The Siberian Curse: How Communist Planners Left Russia Out in the Cold".  
 
Fiona Hill har en mastergrad i sovjetstudier og en doktorgrad i historie fra Harvard University, og dessuten en master i russisk og moderne historie fra St. Andrews University i Skottland. Dr. Hill er i dag medlem av Council on Foreign Relations og Trilateral Commission. 
 
Hennes selvbiografi "There is Nothing for You Here: Finding Opportunity in the Twenty-First Century" ble utgitt i 2021.  
 
Dr. Fiona Hill er en av hovedtalerne ved Nyttårskonferansen 2023.   

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up