Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Aswath Damodaran

3. oktober 2022

Damodarans blogg “Musing on Markets” ble valgt til en av de ti beste aksjemarkedsbloggene i verden av avisen The Times. Han er en mye brukt kommentator i mediene og har sin egen Youtube-kanal hvor han poster videoer regelmessig.  

Han er kjent som "The Dean of Valuation" og har blitt stemt frem som årets professor fem ganger av avgangsstudentene ved MBA-studiet på NYU. Han er også kåret til den mest populære business-professoren i USA i 2011, ifølge en undersøkelse gjort av tidsskriftet Business Week. 

Damodaran har en bachelorgrad i regnskap fra Madras University, en mastergrad i management fra Indian Institute of Management, og har tatt både en MBA og en doktorgrad, begge i finans fra University of California, Los Angeles. 

Aswath Damodaran er en av foredragsholderne på Nyttårskonferansen 2023. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up