Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Torsten Slok begynte som sjeføkonom i Apollo i august 2020 og leder nå selskapets makroøkonomi- og markedsanalyse. Før dette jobbet Slok som sjefsøkonom i Deutsche Bank i 15 år, hvor teamet hans var topprangert i den årlige Institutional Investor survey i et tiår, inkludert nummer 1 i 2019. Før Deutsche Bank jobbet han for det internasjonale pengefondet IMF i Washington og hos OECD i Paris. 

Slok har en Ph.D i økonomi og har studert ved Universitetet i København og Princeton University. Han er gift med Julie Slok, som er prest i den danske sjømannskirken, og de bor begge i Brooklyn Heights med deres tre barn. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up