Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Mike Berners-Lee grunnla Small World Consulting, et konsulentfirma med tilknytning til Lancaster University. Firmaet er ledende innen arbeidet med leverandørkjeders avtrykk og utvikling. Small World jobber med organisasjoner i alle størrelser og bransjer, fra noen av verdens teknologigiganter, til små og mellomstore selskaper. Berners-Lee underviser ved Lancaster University, hvor han forsker på bærekraftige matvarer og CO2-avtrykk. Han er en hyppig brukt foredragsholder og blir ofte intervjuet i media om bærekraft- og klimaspørsmål. Nylig var han med i dokumentaren Climate Change: The Facts, sammen med Sir David Attenborough.

Han har også skrevet tre bøker. Den siste There Is No Planet B: A Handbook for the Make or Break Years er en handfast og overgripende guide til vår tids største utfordringer, rettet mot både privatpersoner, selskaper og politikere.

Hans første bok, How Bad Are Bananas? The Carbon Footprint of Everything, kom i ny utgave i 2020.

Sammen med Duncan Clark har Berners-Lee også skrevet The Burning Question, om klimaendringer og hvilken blanding av politikk, økonomi, psykologi og teknikk som kreves for å håndtere problemene. Al Gore beskrev boken som “Fascinating, important and highly recommended”.

Mike Berners-Lee har blant annet eksamen i fysikk fra Oxford University og en master i organisasjonsutvikling fra Sheffield Hallam University.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up