Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Fredrik Bjelland begynte som porteføljeforvalter for SKAGEN Kon-Tiki i august 2017. Før det bodde han i Shanghai hvor han jobbet for NBIM (bedre kjent som Oljefondet) som ansvarlig for deler av NBIMs Shanghai-baserte investeringsteam, samt den daglige forvaltningen av fondets kinesiske aksjeportefølje. Han ledet et team av kinesiske medarbeidere med fokus på langsiktig, verdibasert og aktiv aksjeplukking.

Fredrik er oppvokst i Stavanger og har jobbet med europeske, russiske og sør-amerikanske markeder for Oljefondet. Før han kom til Shanghai jobbet han som aksjeanalytiker for Morgan Stanley i London. Med sin solide analysekompetanse og tydelige meninger har han etablert seg som en sterk profil i investeringsverden.

På SKAGENs Nyttårskonferanse skal han snakke om investeringsmuligheter i vekstmarkedene og delta i et investorpanel sammen med hedgefondforvalteren Monica Hsiao i Hongkong.

 

 


 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up