Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Fredrik Bjelland begynte som porteføljeforvalter for SKAGEN Kon-Tiki i august 2017. Før det bodde han i Shanghai hvor han jobbet for NBIM (bedre kjent som Oljefondet) som ansvarlig for deler av NBIMs Shanghai-baserte investeringsteam, samt den daglige forvaltningen av fondets kinesiske aksjeportefølje. Han ledet et team av kinesiske medarbeidere med fokus på langsiktig, verdibasert og aktiv aksjeplukking.

Fredrik er oppvokst i Stavanger og har jobbet med europeske, russiske og sør-amerikanske markeder for Oljefondet. Før han kom til Shanghai jobbet han som aksjeanalytiker for Morgan Stanley i London. Med sin solide analysekompetanse og tydelige meninger har han etablert seg som en sterk profil i investeringsverden.

På SKAGENs Nyttårskonferanse skal han snakke om investeringsmuligheter i vekstmarkedene og delta i et investorpanel sammen med hedgefondforvalteren Monica Hsiao i Hongkong.

 

 


 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up