Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Monica Hsiao lanserte Triada Capital i 2015, etter å ha startet og bygget Asia Credit Strategies for CQS siden slutten av 2009 (CQS er et globalt hedgefond på 14 milliarder dollar med hovedkontor i London).

Før hun begynte i finansbransjen var hun jurist og praktisterte selskapsrett i New York, særlig avtaler innen fusjon og oppkjøp. Hun har over 17 års erfaring med trading av globale korte og lange rentepapirer i utviklede- og vekstmarkeder. Før hun flyttet til Asia jobbet hun på toppnivå i en rekke investeringsbanker i London. Hsiao har vært fremgangsrik gjennom perioder med store svingninger, inkludert finanskrisen. 

Hun har en BA i Economics og en master i International Policy Studies fra Stanford University. I tillegg har hun en en doktorgrad i juss fra UCLA School of Law og en master i finans fra London School of business. Hun snakker flytende engelsk og mandarin. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up