Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av en mann
Sjefsstrateg i BCA Research Marko Papic er en av foredragsholderne på SKAGEN Fondenes Nyttårskonferanse 2017.

 

Marko Papic startet i BCA Research i september 2011 og er sjefsstrateg med ansvar for geopolitisk strategi. Papic lanserte den geopolitiske strategi-tjenesten (GPS) i mars 2012, en tjeneste som kombinerer BCAs makroøkonomiske analyse med geopolitisk metodikk.

Målet er å unngå partiskhet og å gi investor-relevante prognoser. GPS-tjenesten er finansbransjens eneste dedikerte geopolitiske strategi. Før Papic begynte i BCA var han senioranalytiker for etterretningsvirksomheten STRATFOR, hvor han bidro til selskapets globale geopolitiske strategi i tillegg til rekruttering av analytikere og opplæringsprogram.

Marko er en ettertraktet geopolitisk strateg og er blitt intervjuet av en rekke medier, blant annet New York Times, CNN, BBC, CNBC, Al Jazeera. Før han begynte i BCA var han også med og grunnla Center for European Union Studies ved University of Texas i Austin. Papic er utdannet ved University of Texas og University of British Columbia – han har bodd i 8 land på tre kontinenter.

Les også

Marko Papic: Investering i en verden uten supermakter

Meld deg på Nyttårskonferansen og hør Marko Papic 

 Mer informasjon om Nyttårskonferansen

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up