Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Foto av en mann.

Anders Martinsen

Anders har jobbet med fond og plasseringer siden år 2000. De aller fleste av disse årene har han tilbrakt hos oss.

Han mener at rådgivning innenfor fond og sparing handler om tillit. En tillit han er opptatt av å forvalte på best mulig måte for kunden.

Videre er han en engasjert rådgiver som forsøker å formilde budskapet på en forståelig måte. Fond er egentlig veldig enkelt. Det vanskeligste er tålmodigheten det krever.

Kontakt Anders:

E-post: anders.martinsen@skagenfondene.no

Telefon: +47 950 20 473

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up