Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

SKAGEN Global på topp

- Et topp presterende aksjefond er som en maratonløper: Det trenger utholdenhet og evne til å tilpasse seg endrede forhold. I vår eksklusive kåring presenterer vi de 20 mest utholdende og beste fondene i ulike kategorier, skriver Das Investment.

SKAGEN Globals topplassering er en hederbetegnelse for 27 år med aktiv, langsiktig og verdibasert forvaltning. Og bak suksessen SKAGEN Global er porteføljeforvalterne Knut Gezelius og Chris-Tommy Simonsen, med henholdsvis 10 og 16 års fartstid i fondet.

- Det er gledelig at de gode langsiktige resultatene blir lagt merke til. Vi jobber hver dag for å skape verdier for kundene våre, så de skal også ha en del av æren for de langsiktige resultatene, sier porteføljeforvalter Knut Gezelius.

Porteføljeselskapenes lave gjeldsgrad, og i 40 prosent av tilfellene netto kontantbeholdning, gir en portefølje som i gjennomsnitt er betydelig bedre i stand til å håndtere sin gjeld sammenlignet med selskaper i bredere indekser, skriver magasinet.

- Det er alltid gøy med heder og skryt, men det viktigste for oss er at vi klarer å levere god langsiktig avkastning for kundene våre. Da gjelder det å ha disiplin og holde seg til planen – for både kundene og oss. Vi fortsetter med beinhard disiplin å følge fondets langsiktige strategi, og dessuten sitter vi i samme båt som kundene, sier Knut.

Aksjefond

Alexandra Morris: Vær på vakt for hva som skjuler seg under det stigende aksjemarkedet

Globale aksjer fortsatte oppgangen i andre kvartal, men det er færre aksjer som står for ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjefond

SKAGEN Global: Tålmodig og langsiktig

Vårt globale aksjefond har i år ligget etter den teknologitunge globale indeksen, men er godt ...

SKAGEN Global: Flere veier til suksess

I et stadig mer konsolidert marked, er kunsten å satse på de rette selskapene avgjørende for ...

SKAGEN Vekst kåret til beste globale aksjefond

SKAGEN Vekst har vunnet prisen Sicav de Cristal – Kristallenfondsen LA LIBRE Belgique - De ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up