Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

3 min lesing

Flytt aksjefond til SKAGEN

5. juli 2018

Tidligere i år utvidet vi fondstilbudet med 150 fond og om kort tid kommer det enda flere. Ved utgangen av året regner vi med å tilby nær 500 fond i tillegg til SKAGENs egne fond.

Flytt til SKAGEN

Mange av kundene våre skryter av oversikten de får med vår nettløsning. Med stadig flere fond blir det enkelt å samle alle fondene dine på ett sted. Fordelene er mange:

1.    Nyttig informasjon og tips fra SKAGEN

2.    Samlet dine aksjefond i SKAGEN på ett sted i en brukervennlig løsning

3.    Hjelp til å velge løsningen som passer deg best fra våre rådgivere

4.    Utsatt skatt

5.    Skattefri flytting i 2018. Du kan flytte aksjefondene som ikke står på en aksjesparekonto skattefritt ut 2018. Etter det vil du måtte betale gevinstbeskatning når du flytter fra frie fond til en aksjesparekonto.

Flytt dine aksjesparekontoer til SKAGEN (krever innlogging)

Les mer om aksjesparekonto

Ekspertutvalg

SKAGENs fondsekspert Stein Svalestad jobber med å finne gode fond til aksjesparekontoen. Sammen med et team av eksperter utvider de fondstilbudet fremover. De har i lengre tid besøkt ulike forvaltere, lest seg opp på norske og internasjonale aksjefond for å velge ut de mest interessante.

- Vår ambisjon er at våre kunder skal få den sparingen de trenger og fortjener. Noen ønsker bare en god sparing som går av seg selv, og ønsker ikke å sette seg inn i mange ulike muligheter. For dem har vi sparepakkene vi kaller Select. For de som er mer interessert og liker å følge med kommer vi i løpet av høsten til å lage en liste over våre utvalgte fond, som vi mener er de som kan gi kundene en god langsiktig avkastning, sier porteføljeforvalter Stein Svalestad.

Større fleksibilitet med aksjesparekonto

For å kjøpe de utvalgte fondene eller noen av de nær 500 eksterne fondene vi vil tilby, må du opprette en aksjesparekonto. Det er en rekke fordeler med aksjesparekonto, men en av de viktigste er at du har full fleksibilitet på sparingen din.

Du kan når som helst bytte fond, eller selge fondsandeler skattefritt, så lenge du lar gevinsten fra sparingen din stå på aksjesparekontoen. Det gir deg en langt større frihet enn tidligere. Husk at vinduet for å overføre aksjefondene dine skattefritt til aksjesparekonto går ut ved nyttår 2018.

Les også

Hjelper deg å velge i fondsjungelen

Lanserer 150 nye fond

Dette er aksjesparekonto

Aksjefond

SKAGEN Global på topp

Det tyske finansmagasinet Das Investment har kåret SKAGEN Global til det beste aksjefondet i sin ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjefond

SKAGEN Global: Flere veier til suksess

I et stadig mer konsolidert marked, er kunsten å satse på de rette selskapene avgjørende for ...

SKAGEN Vekst kåret til beste globale aksjefond

SKAGEN Vekst har vunnet prisen Sicav de Cristal – Kristallenfondsen LA LIBRE Belgique - De ...

SKAGEN Kon-Tiki: Sunn fornuft og solid avkastning

Det er vind i seilene for vekstmarkedsfondet SKAGEN Kon-Tiki. Takket være god selskapsplukking og ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up