Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Foto av en mann
Stein Svalestad jobber med å finne gode fond til aksjesparekontoen din.

I snart 25 år har SKAGEN jobbet for å gjøre fondssparing enklere og bedre. Nå går vi ett skritt videre, og tilbyr 150 fond i en enkel og brukervennlig løsning.

Sjekk ut de nye fondene på aksjesparekontoen 

Flere fond kommer

SKAGENs fondsekspert Stein Svalestad jobber med å finne gode fond til aksjesparekontoen. I løpet av året kommer det enda flere fond, også spesielt utvalgte og unike fondssammensetninger anbefalt av våre fondseksperter.

Trenger du 150 aksjefond? Trolig ikke, men vi ønsker å tilby deg akkurat de fondene du trenger, og kanskje noen du ikke visste fantes en gang. På den måten kan du sette sammen en spareportefølje som passer akkurat deg.

SKAGENs fondseksperter på laget

I SKAGEN driver vi kun med fond, og med en aksjesparekonto hos oss får du hele vårt ekspertteam i ryggen. Vi inviterer deg til interessante møter og sender deg nyttig informasjon. Trenger du hjelp til å velge, finner vi den beste løsningen for deg. Og det beste er at du får samlet alle aksjefondene dine på ett sted. Så har du oversikten og full fleksibilitet.

Derfor bør du velge aksjesparekonto

1. Utsett skatt

Med aksjesparekonto kan du bytte fond og utsette å betale skatt på gevinst. Du kan ta ut kostprisen på andelene, og la gevinsten stå på konto uten at det utløser skatt.

2. Alt på ett sted

Du kan samle alle aksjefond på en aksjesparekonto. Du får full fleksibilitet og mange fond å velge mellom.

3. Skattefri flytting i 2018

Du kan flytte aksjefondene som ikke står på en aksjesparekonto skattefritt ut 2018. Etter det vil du måtte betale gevinstbeskatning når du flytter fra frie fond til en aksjesparekonto.

Hva er aksjesparekonto?

Aksjesparekonto er en konto hvor privatpersoner kan sette inn sine børsnoterte enkeltaksjer (foreløpig ikke tilgjengelig i SKAGEN) og aksjefond. Du kan fritt kjøpe, reinvestere eller bytte aksjefond uten å betale skatt. Du betaler først skatt når du tar gevinsten ut av aksjesparekontoen.

Husk at du kan ha så mange aksjesparekontoer du vil. Spør oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg.

Les også

Dette er aksjesparekonto

Oversikt over de 150 nye fondene på aksjesparekontoHistorisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up