Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

2 min lesing

Hjelper deg å velge i fondsjungelen

SKAGEN har allerede lansert 150 fondsnyheter som er tilgengelig på vår aksjesparekonto. I løpet av året planlegger vi å utvide dette tilbudet betraktelig, slik at SKAGENs kunder kan velge mellom nær 500 fond ved årsslutt.

- Vår ambisjon er at våre kunder skal få den sparingen de trenger og fortjener. Noen ønsker bare en god sparing som går av seg selv, og ønsker ikke å sette seg inn i mange ulike muligheter. For dem har vi sparepakkene vi kaller Select. For de som er mer interessert og liker å følge med kommer vi i løpet av høsten til å lage en liste over våre utvalgte fond, som vi mener er de som kan gi kundene en god langsiktig avkastning, sier porteføljeforvalter Stein Svalestad.

Enklere valg

Når utvalget blir stort kan det bli enda vanskeligere å velge. Mange velger å se på hvordan et fond presterte i fjor. Det gir ikke nødvendigvis en god pekepinn på hvordan avkastningen blir i fremtiden, mener Stein.

- Fjorårets avkastning kan bety at et fond er over toppen, eller at de har hatt flaks med noen investeringer. Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å gjøre bedre valg i fondsjungelen. Vårt utvalg som vi skal lansere i løpet av høsten, er nøye utvalgt på grunn av fondenes evne til å skape god avkastning over tid. Det er det som betyr noe på sikt, sier Stein.

Større fleksibilitet med aksjesparekonto

For å kjøpe de utvalgte fondene eller noen av de nær 500 eksterne fondene vi vil tilby, må du opprette en aksjesparekonto. Det er en rekke fordeler med aksjesparekonto, men en av de viktigste er at du har full fleksibilitet på sparingen din.

Du kan når som helst bytte fond, eller selge fondsandeler skattefritt, så lenge du lar gevinsten fra sparingen din stå på aksjesparekontoen. Det gir deg en langt større frihet enn tidligere. Husk at vinduet for å overføre aksjefondene dine skattefritt til aksjesparekonto går ut ved nyttår 2018.

Les også

Lanserer 150 nye fond

Dette er aksjesparekonto

Aksjesparekonto

- Soleklart billigst på aktive fond

SKAGEN Fondene kommer ut blant de klart billigste i en undersøkelse Dagens Næringsliv har gjort ... Les saken nå arrow_right_alt

Mer fra Aksjesparekonto

Kundene får tilbake returprovisjon

SKAGEN betaler tilbake returprovisjon til kunder som har eksterne fond på vår plattform. – Har du ...

Hvorfor opprette aksjesparekonto?

Opprett aksjesparekonto hos fondseksperten SKAGEN. Opprett aksjesparekonto gratis og enkelt: ...

Aksjesparekonto - du kommer til å takke oss senere

Aksjesparekonto passer for alle – ikke bare for de med mye penger i fond. Det gir deg større ...

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up