Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Kom i gang

Vi hjelper deg på vei - det tar bare et par minutter.

1. Logg inn med BankID

Begge foreldrene må legitimere seg ved å logge inn med BankID. I denne prosessen registreres dere i vårt system, men det er kun for at vi må ha korrekte opplysninger om dere. Dere behøver ikke kjøpe fond hvis dere ikke vil. Denne prosessen er gratis.

2. Etabler konto

Skriv ut og fyll inn skjema for kontoetablering

I tillegg trenger vi bekreftelse på foreldreansvar. Det kan vi få enten fra fødselsattesten (pass på at navnet på foreldre fremkommer) eller bestill en bekreftelse på foreldreansvar fra Altinn

3. Send inn

Send signert skjema og kopi av fødselsattest på e-post til kundeservice@skagenfondene.no eller med post til SKAGEN Fondene, Postboks 160, 4001 Stavanger - eller kom innom et av våre kontorer.

Når konto er opprettet, varsler du de som ønsker å gi fondsandeler i gave til barnet. De trenger kontonummer og fødselsnummer for å kjøpe gavekortet. 

Gavebrev i fond

Gave i fond kan være en god ide til store begivenheter i livet – konfirmasjon, bryllup, dåp eller bursdag.

Spar smart med spareavtale

Med en spareavtale legger du et solid grunnlag for god langsiktig avkastning. Og sparingen går automatisk. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up