Hopp til hovedinnholdet
Geir Inge Siversten realiserte drømmen om sin egen bedrift.

I 1995 ble Geir Inge Sivertsen utsatt for en alvorlig arbeidsulykke. Den tidligere så driftige og energiske 33-åringen fikk beskjed om at han aldri kom til å sykle igjen, men han kunne fortsatt være far. En del av erstatningssummen satte han inn i SKAGENs fond. Etter åtte år var han i stand til å realisere drømmen: å starte egen bedrift.

Etter ulykken fikk den kreative handymannen en idé. På grunn av alle skiene som lå strødd rundt, fikk han problemer med å komme seg rundt i hytta med rullestolen. Han fant opp noen smarte skistativ som gjorde det enkelt å få orden på skiene. Senere har han utvidet repertoaret med veggstativer til hageredskaper også.

- Jeg satt en del av erstatningssummen inn i fond. Hadde jeg ikke investert pengene kunne jeg ikke drevet på med dette, sa Geir Inge til Markedsrapporten i 2013. Du kan fortsatt kjøpe skistativene hans på www.mira-racks.no/

Les intervjuet i Markedsrapport nr 2 2013

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.