Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Slik kan du gi gavekort til konfirmanten

1) Be foresatte opprette konto

Når mottakeren av gavebrevet er mindreårig, trenger vi opplysninger om både mottaker og foresatte. Vi har laget en "bruksanvisning" til foresatte for hvordan de kan opprette konto for mindreårige. Kopier ut lenken under, og send den til foreldrene på e-post eller annen måte. Når de har sendt inn dokumentasjonen, kan du kjøpe gavebrevet.

Send denne lenken til foresatte: https://www.skagenfondene.no/Opprett-SKAGEN-konto

 

gavekort i fond

2) Kjøp gavebrevet

Når mottakeren er blitt kunde, kan du kjøpe gavebrevet. Du trenger kontonummer og fødselsnummer for å gjennomføre kjøpet. Bruk BankID til å signere.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up