Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1) Mottaker må opprette konto

For at du skal kunne gi noen et gavebrev i fond må mottakeren ha konto i SKAGEN. Den du vil gi et gavebrev må derfor benytte linken under, og bli kunde - det tar bare et par minutter. 

Send denne lenken til mottakeren: https://www.skagenfondene.no/bli-kunde/ 

Er den som skal få gaven mindreårig? 

Da må du sende denne lenken til foresatte: 
Opprett kundeforhold for mindreårig

gavekort i fond

2) Kjøp gavebrevet

Når mottakeren er blitt kunde, kan du kjøpe gavebrevet. Du trenger kontonummer og fødselsnummer til mottaker for å gjennomføre kjøpet. Bruk BankID til å signere.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up