Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Kara Mangone

28. oktober 2021

Kara er leder for Climate Strategy hos Goldman Sachs, på tvers av alle avdelinger i selskapet for at de skal levere på selskapets klimainitiativer. Hun bidrar også i Goldman Sachs' lederskap i arbeidet mot klimaendringer, deriblant strategisk posisjonering og ledelse, forretningspraksis og eksternt engasjement for klima.

Kara var tidligere chief operating officer i Sustainable Finance Group, som samarbeider med Goldman Sachs' selskaper for å levere bærekraftige løsninger til kunder, for å hjelpe dem i det grønne skiftet. Hun var før det administrerende direktør i Investor Relations hvor hun bisto firmaets investorer  i selskapsstyrings- og bærekraftspørsmål.

Kara Mangone har studert engelsk og finans ved Boston College og en master fra from Columbia Business School. Hun ble utnevnt til 2020 Millennium Leadership Fellow av Atlantic Council. 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up