Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Siri Lill Mannes var blant de førsteSiri Lill Mannes.jpg som begynte å jobbe i nystartede TV2 i 1992. Senere ble hun ankerkvinne for TV2 Nyhetene, en jobb hun hadde til hun sluttet og startet sitt eget selskap i 2010. Mannes har hovedfag i historie og mellomfag i russisk og har vært nominert til Gullruten som beste programleder. Hun har også skrevet to bøker.

Hun bestemte seg allerede som niåring å bli journalist, og karrieren har bragt henne til krigs- og konfliktområder rundt i verden som utenriksreporter. Hun var også til stede da Nelson Mandela ble valgt til president i Sør-Afrika. Etter 18 år som reporter og nyhetsanker, startet hun sitt eget selskap Speaklab.

Siri Lill har bred erfaring fra å lede konferanser, fra OECD World Forum i Paris til NHOs årskonferanse i Oslo.

 

Foto: Vincent Hansen

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up